Saturday, February 26, 2011

Aksi Kucing vs. Invisible Objects Pt. 2


Dulu aku ada post entry pasal Aksi Kucing vs. Invisible Objects. Rata-rata pembaca entry tu memang enjoy la tengok kucin-kucin comel 'beraksi'. Aku tengok balik entry tu pun still gelak sorang-sorang sambil cover line. HAHA.

Sekarang aku present korang dengan Aksi Kucing vs. Invisible Objects Pt. 2. Aksi kucing yang lebih menarik, seksi, mengancam dan merbahaya. Haha. Enjoice !












Sumber : Google Image dan Invisible Pics

6 comments:

hantu GiGi said...

sangat comel ok kucing2 tuh!

Kap said...

last tu paling.........comel.
hahahah.

vviisshhnnuu said...

ada jgk kucing yang mengerun kan... takut aku...

Entry Terkini: Comment and Win Ads Space

vviisshhnnuu said...

yang slam dunk tu gempak....

Entry Terkini: Empat Sebab Anwar Jadi Mangsa

LOSER-Superstar In Making said...

this is so cuteeee!

Anonymous said...

kiut...kiut banget ya!
http://www.facebook.com/smiledotcodotid
http://www.amsmile.co
http://www.amshop.co

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...