Saturday, January 29, 2011

Gadis China - Sebelum Dan Selepas Make Up


Ini koleksi gambar amoi dari negara Tembok Besar. Sebelum make-up, takde la hot sangat. Lepas bagi touch-up gila-gila punya, voila ! Dah macam patung Barbie ! Macam tengok Pimp My Ride pulak. HAHA.

Aku harap amoi-amoi cun yang aku usha kat Low Yat selama ni tak la macam ni ye. Amoi Malaysia kan lawa-lawa. Kan? Kan? Kan?









Sumber : Red Flava (link agak NSFW)

4 comments:

Dark Half said...

tetiba image yg kau upload kat sini x nampak. tapi aku dapat trace the link. memang kiut-miut diorang. sebijik macam anime. make-up memang powerful utk mengubah penampilan seseorang

shaffique said...

@Dark Half

a'ah la. gambar dia kejap ada, kejap ada. thanks bagitau.

Anonymous said...

kalau nak tawu. im a girl.
semuanya sebab mata sahaja.
tuka sikit mata tu bagi nmpk lebat bulu mata dah gorgeous gile dh.
mata bt penyeri segala galanya.
tu sbb semua pakai eyeliner.
haha

Anonymous said...

moralnya kalo nk cari awek, jgn duk cari yg mekap tebal seinci..carila yg natural beauty...korang kompom tak tkejut bila tgk dorg dah takde mekap...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...