Sunday, October 17, 2010

USB Hub 24 Port !




Serius besar. Haha. USB hub ni ada 24 port untuk korang cucuk dengan 480 Mbps transfer speeds. Korang boleh connect power hub ni direct dari komputer orang atau AC outlet. Specifications lain adalah automatic over-current protection untuk setiap port, dan plug-and-play connection.

So, korang boleh la cucuk mouse, cooler, MP3, external hard disk, handphone, camera dan apa-apa lagi la yang boleh dicucuk. Haha. Kalau berminat boleh beli di sini.




Sumber : ThinkGeek

3 comments:

Roxy zai said...

mudah n stylo..tp dpt bygkan keserabutannya kalo semua port penuh@__@

shafiq said...

@Roxy zai

betul jugak tu. macam2x wayar ada. haha.

Dek One said...

wow... cam best... mane nak bli ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...